UWV

Wat doet je organisatie voor welke doelgroep?
Bij UWV helpen we mensen in hun zoektocht naar werk. Mocht dat niet lukken, dan zorgen we voor inkomen. Dat doen we voor mensen met een WW, WAO, WIA, Ziektewet en een Wajong uitkering. Werkgevers staan wij bij in hun zoektocht naar nieuwe medewerkers. We denken mee over arbeidsvraagstukken en bieden arbeidsmarktinformatie. Dit alles met als doel: een samenleving waarin zoveel mogelijk mensen meedoen.

Wat is de reden dat je lid bent van ADSU?
Een deel van onze cliƫnten wordt door ADSU-partners begeleid naar werk of een andere vorm van participatie, bijvoorbeeld in een Werkfittraject of door middel van jobcoaching. Het is goed om deel uit te maken van dit netwerk dat zich hard maakt voor deze doelgroep. Verder heeft UWV expertise in huis op het gebied van wet- en regelgeving en op het gebied van de arbeidsmarktinformatie die van meerwaarde kan zijn binnen de ADSU.

Benoem een concreet voorbeeld dat is ontstaan uit de ADSU samenwerking

Wat hoop je dat de ADSU gerealiseerd heeft in de convenant periode van 4 jaar
Dat zoveel mogelijk mensen hun talenten en vaardigheden kunnen inzetten op een voor hen passende (werk)plek. En dat we door samen op te trekken meer impact realiseren in Utrecht.

www.uwv.nl