Co van Beek deelt uit!

Het leek wel Sinterklaas bij het Leger des Heils afgelopen donderdag. Andre van beek van het bedrijf co van Beek, de leverancier van klein en groot materieel aan de gemeente Utrecht, bleef maar nieuwe apparaten van het merk Makita Nederland B.V. uit de grote rode bestelbus halen. Van grasmaaiers en bladblazers tot aan heggenscharen en kantenmaaiers. Allemaal nieuw, elektrisch en door middel van 1 type accu te bedienen.

Nieuwe apparaten

Apparaten die de cliƫnten van Leger des Heils Midden-Nederland 50/50 workcenter goed kunnen gebruiken; de oude waren hoognodig aan vervanging toe. Ruud Steenbakkers van Makita en Andre van Beek werden enthousiast ontvangen door de heren. En na de informatieve demonstratie aan het team mochten ze zelf oefenen met het nieuwe materiel. Aan de vraagstelling was te zien dat sommige deelnemers al echt vakkennis bezitten.

‘Wauw, wat een geweldige Social Return schenking van Firma Co van de Beek. Hiermee zijn wij als 50/50 workcenter van het Leger des Heils fantastisch geholpen. Wij zijn met deze middelen goed voorzien om cliĆ«nten een passend werk- leertraject aan te bieden, die kan leiden naar een baan. Wij gaan hier heel veel plezier van hebben!‘ aldus Pieter van Wees teamleider 50/50 Utrecht Stad.

Een mooi voorbeeld van de brede invalshoek voor de invulling van social return. Op aanreiken van de afdeling social return Gemeente Utrecht, denkt het Makelpunt Social Return ADSU heel creatief en praktisch mee met bedrijven die een social return vraag hebben en verbindt hen direct met de juiste organisatie, afdeling en contactpersoon.

Meer weten?

Danielle van Elk
danielle@adsu.nl

“Voor ons is deze social return invulling een mooie win-win situatie. Het kost ons geen extra tijd en we vinden het fijn om met eigen ogen de bliidschap van de clienten te kunnen zien. Mooi om zo te kunnen bijdragen aan hun ontwikkeling.”

Andre van Beek,
eigenaar Co van Beek