Maatjesdiner Tussenvoorziening

Afgelopen najaar werden cliënten van De Tussenvoorziening op een heerlijke nazomermiddag samen met hun vrijwillige begeleiders (maatjes) in het zonnetje gezet! Voor cliënten, voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om lekker uit eten te gaan omdat ze een kleine beurs hebben, is het jaarlijkse maatjesdiner georganiseerd. Hier kon optimaal genoten worden van een heerlijke barbecue mede mogelijk gemaakt door bijdragen vanuit Social Return.

‘We hebben een geweldige tijd gehad op onze maatjes-BBQ! Een nazomerse topdag waarbij onze maatjes, regenboogmaatjes en digimaatjes de mogelijkheid kregen om ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen! Het was een mooie manier om de verbinding met elkaar op te zoeken en te zien wat voor groot verschil we met elkaar kunnen maken.’ Aldus Shiva Ramcharan begeleider bij de Tussenvoorziening


Mooie social return verbinding

Een mooie verbinding van grote meerwaarde voor de cliënten van de Tussenvoorziening. Naar aanleiding van de vraag vanuit Wegwijs, een afdeling van de Tussenvoorziening, is door het Makelpunt Social Return ADSU gezocht naar sponsoren die vanuit hun bedrijfsactiviteit een bijdrage wilden leveren. We willen Horesca LieferinkDriessen Food, en GMB bedanken voor hun genereuze financiële steun aan dit evenement van De Tussenvoorziening.

Een mooie en creatieve invulling van social return!


Weten hoe social return 
ingezet kan worden voor jouw initiatief ?
Neem contact op met Danielle van Elk of Marjan van Lexmond via socialreturn@adsu.nl