Aan de Slag met Theater

In augustus 2023 zijn we gestart met ‘Aan de Slag met Theater’, waarbij Stut Theater haar theateractiviteiten toegankelijk maakt voor de achterban van ADSU-partijen. Gedurende deze activiteiten werken we samen met partijen van ADSU en kijken we wat er nodig is om instroom en deelname van deelnemers succesvol en duurzaam te maken.

Doelstelling project

  1. Het ontwikkelen en verduurzamen van samenwerking tussen kunst/cultuur en sociaal/welzijn ten behoeve van cliënten van ADSU-partijen.
  2. Het bevorderen van instroom en doorstroom naar het (bestaande) cultuuraanbod in Utrecht en van de partijen van ADSU.
  3. Bovenstaande doelstellingen bewerkstelligen door het uitvoeren van het project Aan de Slag met Theater, waarbij we met Stut in de periode 2023-2025 diverse theatergroepen en kunst- en cultuurevents organiseren met, voor en door partijen en cliënten van ADSU en diverse (theater-)makers uit Utrecht.
  4. Het beschrijven van een werkwijze voor samenwerking Kunst- en Sociaaldomein die toepasbaar is voor andere partijen in deze domeinen.

Uitgebreide informatie over de opbrengsten vindt u in de bijlage Bubbel in Beeld.

Meer informatie
Het project wordt mogelijk gemaakt door Regeling Spoor 2, ontwikkeltraject Samen Cultuur maken Verbreden van Fonds voor Cultuurparticipatie en gemeente Utrecht Kunst & Cultuur.

Informatie over Stut: www.stut.nl
Informatie over regeling van Fonds voor Cultuurparticipatie: www.cultuurparticipatie.nl

 

Wil je ook Aan de slag met theater binnen je organisatie?

Stuur een mail naar Thijmen Gijsbertsen of Mariska Minnen via:

secretariaat@adsu.nl